The Lemon Kitchen

MINT Foodbar

Wanneer je bij MINT-foodbar aankomt kom je in een strak gestyled restaurant. Door de donkere tinten en kleurrijke lampen doet het ook wel een beetje denken aan een club. De cocktailkaart is zeer uitgebreid. Wij kozen voor de bangcock cocktail en nog een cocktail. Beide cocktails waren met passievrucht, maar de Bangcock was frisser en kruidiger. De andere cocktail was romiger omdat er geklopt eiwitschuim in de cocktail zat.

 

Het eten
De hapjes passen perfect bij de drankjes. Je kunt namelijk verschillende kleine hapjes eten, zodat je vanalles kunt proeven. Het voorgerecht was gefrituurde avocado met een pittige tonijnsalade (onze favoriet) en een tataki beef. Kortgebakken ossenshaas met wakame crème en teriyaki saus. Het tussengerecht waren krokant gebakken kip dumplings met citroengras en een sojasaus. Altijd lekker! Vervolgens kregen we allebei een klein formaat hamburger en spare-ribs. De hamburger; Italian stallion was een burger met Parmezaanse kaas, op een briochebroodje met pijnboompitjes en truffelmayonaise. Bij het hoofdgerecht kun je frietjes of andere garnituren bij bestellen. Bij het nagerecht heb je twee keuzes; een zoet of hartig dessert. Het zoete dessert was een cheesecake met rood fruit en het hartige dessert een kaasplankje met onder andere een taleggio kaas. Wij kozen voor het laatste!

Genoeg te proeven bij MINT foodbar! Bent u nou ook zo enthousiast geworden? Bij social deal kun je een leuke deal terug vinden en dan kun je ook gaan genieten bij MINT Foodbar.

Dineren bij MINT foodbar met social deal

Geef een reactie